Palvelut

Kangasalan kukkakaupat palvelevat monipuolisesti

Kangasalla toimivat kukkakaupat tarjoavat perinteiset kukkiin littyvät palvelut kuten erilaiset sidontatyöt, kukkakimput, hautajaiskukat sekä leikkokukat, kesäkukat ja istutukset.

Asiakaskäynnin yhteydessä saat floristeilta uusimmat ammattilaisten ideat ja vinkit kukkien hoitoon liittyen. Tilausten ja kukkatoimitusten yhteydessä voit pyytää kortteihin ja adresseihin myös valmiit tekstaukset.

Kukkakimput

Kukkakimppujen sidontatöihin käytetään erilaisia leikkokukkia sekä viheroksia, jotka tuovat kimppuun ja sidontaa kauniin reunuksen ja ne toimivat myös kimppua täydentävinä osina. Leikkokukat – kuten esimerkiksi tulppaanit – toki toimivat yksinäänkin sellaisenaan maljakossa kodin koristeena.

Kukkakimpusta voi tehdä matalan laakean kimpun, kuin lautasen, tai korkean kimpun, jossa on eri tasoissa kukkia ja viheroksia. Yksi perinteisimmistä kimppumalleista on pyöreä kimppu, joka on hiukan korkeampi kuin esimerkiksi tuo aiemmin mainittu ”lautasmalli”.

Kukkalähetykset

Lähes kaikki Kangasalan paikalliset kukkakaupat tarjoavat kukkalähetyspalvelun. Kukkien mukana voidaan toimittaa sovittuna ajankohtana myös kortit, adressit sekä seppeleet.

Kukat osana elämän suuria juhlia

Kukat kuuluvat juhlaan. Olipa juhlatila sitten iso tai pieni, tilaisuuteen ja tilaan sopivat kukka-asetelmat ja muut kukista tehtävät somisteet viimeistelevät tilaisuuden.

Kastejuhlaan valitaan yleensä herkät kukkakimput ja/tai kukka-asetelmat. Kastepöydälle valitaan usein hyvin pieni kimppu tai sidontatyö, ja tarjoilupöytään hiukan isompi kukkakoriste.

Rippijuhla tai syntymäpäivä – molempiin juhliin kuuluu onnittelut kukkasin – yksi iso ruusu vai kimppu pienempiä kukkia? Juhlatilan esimerkiksi kodin yleinen ilme ja sisustus vaikuttaa siihen minkä kokoiset kukka-asetelmat sinne kannattaa tehdä.

Häät – pieni intiimi tilaisuus tai isommat juhlat, hääkukat ovat tärkeä osa juhlaa. Yksi häiden seuratuimmista elementeistä on morsimen hääkimppu. Sulhaselle ja bestmanille valitaan usein kimpun kanssa yhtenevät kukkavieheet, ja usein kaasot ja morsiusneidokin saavat omat kukkansa. Pohdittavaksi jää halutaanko alttari koristella kukkasin, ja laitetaanko penkkien päätyihin juhlan teemaan sopivat kukat? Hääautoonkin usein kiinnitetään sävy sävyyn sopivat kukkakoristeet. Juhlapaikalle tehdään usein vähintäänkin tarjoilupöytään kukka-asetelmat ja usein myös lahjapöydälle tai vieraskirjan yhteyteen omansa. Hääkimppu koristaa morsiusparin pöytää, mutta ei parane unohtaa heittokimppua!

Hautajaiset – surun kohdatessa perhepiiriä tai ystäviä, sanoja on joskus vaikea löytää lohdutukseen, mutta myötätuntoa osoitetaan usein kukkien kera. Kukkakaupoista voit tilata hautajaiskukat, hautaseppeleet ja surukimput. Näihin voit liittää surunauhan, adressin tai tekstatun kortin. Kaikista kukkakaupoista voit tilat myös arkku- ja uurnakoristeet sekä muistotilaisuuteen kukka-asetelmat ja -kimput.

Ota ajoissa yhteyttä ammattilaiseen! Asiantuntevalta floristilta saat parhaat vinkit ja ehdotukset elämäsi juhliin. Osaavat ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan tilaisuuteen ja juhlatilaan sopivat kukat ja kukka-asetelmat. Ammattilaisen tekemät suunnitelmat ovat varmasti rahanarvoinen panostus juhlaan. Suunnitteluun kannattaa panostaa sitä enemmän mitä isommasta juhlasta on kyse – ja kannattaa toimia ja ottaa yhteyttä kukkakauppiaaseen hyvissä ajoin.

Lahjakortit

Lahjakortin avulla on helppo muistaa ystävää, puolisoa tai vaikka yhteistyökumppania. Kukkakauppaan saatavan lahjakortin vastaanottaja varmasti ilahtuu yllätyksestä saadessaan mieluisat, itse valitsemansa kukat.

Kukat osana yrityksen toimintaa

Yrityksen toiminnassa on monia tilaisuuksia, joissa helppo tapa muistaa työntekijää, yhteistyökumppania tai vaikka asiakasta, on hyödyntää kukkakauppojen kukka- ja lähetyspalveluja. Yrityksen aulatilaa tai neuvotteluhuoneita on helppo piristää erilaisilla kukka-asetelmilla tai viherkasveilla. Seminaarien puhujapöntöt, messuständit ja juhlatilaisuudet ovat kolkkoja ilman tilaisuuteen sopivia kukka-asetelmia. Kysy rohkeasti yhteistyön mahdollisuutta paikallisista palvelevista kukkakaupoista.

Tekstauspalvelut

Kauniisti ammattilaisen tekstaamat kortit, adressit ja surunauhat viimeistelevät kukkatervehdyksen. Yksilölliset kortit ja adressit saat kukkakaupasta haluamallasi tekstillä siististi tekstattuna mukaan onnittelukukkiin tai surukimppuun. Kysy palvelusta lähimmästä kukkakaupastasi.

Ulkokukat ja istutukset

Kysy rohkeasti apua floristeilta kun olet suunnitelemassa kukkapenkkejä, istutusalueita ja olet valitsemassa kesäkukkia piristämään kotisi terassialueita. Ammattilaiset osaavat neuvoa mitkä kasvit ja kukat viihtyvät eri puolilla pihaa ja tonttia, ja miten saat kesäkukat parhaiten kukoistamaan. Kangasalan kukkakaupoista ja puutarhoista löydät laajat valikoimat erilaisia ympärivuotisia pensaita ja puita sekä erilaisiin istutuksiin sopivia monivuotisia perennakasveja sekä kukkia.


Hakusanat: surukimppu, surukukka, morsiuskimppu, kukkakauppa, kukkakimppu, puutarha, sidontatyöt, seppeleet, onnittelukukat, hautajaiskukat, leikkokukat, kukka-asetelmat, hääkukat, hääkimppu, kukkalähetykset, adressit, kortit, kukkakorit, istutukset, ruukkukukat, kukkien hoito-ohjeet


Suosittele kukkakauppakangasala.fi -sivustoa! Jaa sivu sosiaalisessa mediassa